[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”blog-carousel-full-width”][/vc_column][/vc_row]

Huset

Ge hemmet ett lyft med nytt golv

Golvet i ett rum betyder så mycket mer än vad man kan tro. Olika golv skapar helt skilda karaktärer åt ett rum. Låt golvet bli stjärnan i ditt hem!

Trägolv

Går du i tankarna att lägga nytt golv hemma? Härligt! Ett vackert golv förändrar med ens hela rummet och skapar en harmonisk miljö. Det finns ett oerhört brett utbud av olika alternativ att välja mellan på marknaden. Ett tips är att kika in hos Flottegulve för att upptäcka alla möjligheter som finns!
Trägolv är ett populärt val. Ett klassiskt val av ett naturligt och inbjudande material. Du hittar trägolv i många olika träsorter och med olika ytbehandlingar. När du har valt vilket slags träslag och vilken ytbehandling du önskar är det dags att göra ytterligare ett val – plankgolv eller parkettgolv? Eller kanske ett skeppsgolv?

Laminat, klinker eller heltäckningsmatta?

Om du är på jakt efter ett golv som liknar ett trägolv, men som inte kräver samma underhåll, gör du klokt i att välja ett laminatgolv. De är ofta otroligt naturtrogna och det går knappt att skilja dem från ett naturligt trägolv. Det här är ett golv som tål hårt slitage och som inte kräver något som helst underhåll, förutom den vanliga rengöringen. Laminatgolv passar perfekt att lägga i de rum med mycket slitage, som till exempel hall, kök och barnrum. De passar även alldeles ypperligt i butiker och offentliga miljöer. Laminatgolv finns i många färger och mönster.
Klinker är även det ett populärt val av golv. Du får ett vackert golv som endast kräver ordinär rengöring. De är dessutom väldigt lätta att hålla rena. Klinkers finns i en otroligt stor mängd av färger, mönster, storlekar samt ytbeläggningar.
Slutligen vill vi nämna den lilla uppstickaren som är på väg att ta sig upp i rampljuset igen – nämligen heltäckningsmattan! Varm, mjuk och vacker har den återtagit sin forna populäritet!